Bij Fancy Beans is duurzaamheid geen bijzaak - het is verweven in elk aspect van wat we doen. We streven er niet alleen naar om uitzonderlijke koffie te leveren, maar ook om bij te dragen aan een betere, duurzamere wereld en om de koffie-industrie uit te dagen om ethischer te handelen. Maar hoe brengen we deze visie tot leven?

De unieke aanpak van Fancy Beans.

Duurzaamheid staat bij ons voorop in alles wat we doen. Van de selectie van onze koffiebonen tot de manier waarop we ze verpakken en verzenden, elke stap wordt genomen met het oog op het minimaliseren van onze impact op de planeet. Onze trots zijn onze biobased kraft koffiezakken en Paper Wise etiketten, die beide ontworpen zijn met zowel duurzaamheid als kwaliteit in gedachten. Bovendien realiseren we een milieuvriendelijke distributie door te werken met postorderbedrijven, waardoor we een efficiënte distributie realiseren met minimale milieu-impact.

Een uitdaging voor de industrie

De markt wordt gedomineerd door grote koffiebedrijven, wat vaak leidt tot oneerlijke handelspraktijken en een gebrek aan transparantie over de oorsprong van de bonen. Bij Fancy Beans willen we dit veranderen. Onze Direct Trade aanpak zorgt ervoor dat we rechtstreeks zaken doen met boeren, wat niet alleen zorgt voor een eerlijke prijs voor hun harde werk, maar ook bijdraagt aan het opbouwen van sterke langdurige relaties. Dit maakt het voor ons mogelijk om een hogere kwaliteit koffie te bieden en tegelijkertijd bij te dragen aan een eerlijkere en duurzamere koffie-industrie.

Het bewustzijn vergroten

We willen niet alleen koffie leveren - we willen ook een dialoog op gang brengen. We geloven dat het belangrijk is voor jou om te weten waar je koffie vandaan komt en hoe het wordt geproduceerd. Daarom zijn we transparant over onze processen en werken we er voortdurend aan om het bewustzijn te vergroten over de oorsprong van de koffie en de waarde van eerlijke koffiehandel.

De lekkerste koffiebonen

Stefan Jacobs, onze oprichter en voornaamste koffiescout, staat aan het roer van ons bonenselectieproces. Zijn taak? Het zorgvuldig selecteren van enkel de beste en lekkerste koffiebonen van over de hele wereld. De unieke en enigszins geheimzinnige samenstelling van onze Specialty koffiebonen wordt zorgvuldig uitgevoerd en gebrand door Stefan en zijn team aan specialisten. We streven altijd naar perfectie en zo zorgen we ervoor dat onze koffies perfect in balans zijn. Onze koffiebonen zijn altijd Direct Trade en we werken samen met partners zoals "This Side Up" om ervoor te zorgen dat ze dat ook blijven.

Dus, wanneer je een kopje Fancy Beans Specialty Coffee koffie drinkt, ben je niet alleen getuige van een unieke koffie ervaring, maar draag je ook bij aan een betere koffiewereld.

Bij Fancy Beans geloven we dat elke kleine stap telt. Daarom zijn onze biobased kraft koffiezakken ontworpen met zowel duurzaamheid als kwaliteit in gedachten. Ze beschermen jouw koffie tegen licht, vocht en zuurstof, en helpen om de rijke aroma's binnen te houden. De zakken zijn aluminiumvrij, en hebben een prachtige diepzwarte kleur, wat ze niet alleen functioneel, maar ook stijlvol maakt.

Voor de beste koffiebeleving raden we aan om onze Specialty koffiebonen te gebruiken in combinatie met de Dr. Coffee koffiemachines

Ben je benieuwd naar al onze koffiemachines en wil je graag weten welke het beste bij jouw kantoor past? Bezoek dan onze pagina: Koffiemachine met Koffiebonen

Contactgegevens Fancy Beans

Contactgegevens:

Fancy Beans
Josink Esweg 8
7545 PN Enschede
Email: info@fancybeans.nl
Telefoon: 053 - 234 0413
Bekijk onze producten

Kwaliteitskoffie.

El Patrón
Verkoper:
Fancy Beans

El Patrón

Normale prijs
Vanaf €16,50
Aanbiedingsprijs
Vanaf €16,50
Normale prijs
Smooth Operator
Verkoper:
Fancy Beans

Smooth Operator

Normale prijs
Vanaf €15,50
Aanbiedingsprijs
Vanaf €15,50
Normale prijs
Colombian Flamingo (Uitverkocht)
Normale prijs
Vanaf €6,50
Aanbiedingsprijs
Vanaf €6,50
Normale prijs
€16,50