FANCY BEANS RETOURBELEID

Bij Fancy Beans streven we ernaar om de hoogste kwaliteit koffie te bieden, evenals een uitstekende klantenservice. We begrijpen dat er af en toe situaties kunnen ontstaan waarin je misschien een product wilt retourneren. Om die reden hebben we een retourbeleid opgesteld dat duidelijk en eerlijk is, en in lijn met het Nederlandse recht, specifiek artikel 10 van de "Algemene Voorwaarden Thuiswinkel" en artikel 46d van Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek.

1. RETOURNEREN

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Dit is niet omdat we niet graag verrassingen openen, maar omdat we te maken hebben met verse producten. De Nederlandse wet bepaalt dat bederfelijke producten, zoals onze vers gebrande koffie, niet kunnen worden geretourneerd als de verzegeling na levering is verbroken. Na de melding van retournering heeft de klant nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.

2. PROCEDURE

Als je een product wilt retourneren, geef ons dan eerst een seintje. Dit kan door ons een mail te sturen naar info@fancybeans.nl. Nadat we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, zal het volledige aankoopbedrag binnen maximaal 14 dagen worden terugbetaald. De kosten voor het terugsturen van het product zijn voor jouw rekening.

Ons retouradres is:
Fancy Beans
t.a.v. Stefan Jacobs
Josink Esweg 8
7545 PN Enschede

3. FEEDBACK

Mocht je ontevreden zijn om welke reden dan ook, respecteren we jouw mening enorm. We zien alle feedback als een kans om te leren en onze service te verbeteren. We stellen het dan ook zeer op prijs als je deze met ons wilt delen. We beloven dat we zo snel mogelijk een passende oplossing zullen vinden.

We hopen dat dit retourbeleid helder is. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Fancy Beans draait het allemaal om open communicatie, net als de rijke aroma's van onze vers gebrande koffie. We zijn er voor jou, een kritische mening kan ons juist helpen onze kwaliteit nog beter te maken.

Bekijk onze producten

Kwaliteitskoffie.

El Patrón
Verkoper:
Fancy Beans

El Patrón

Normale prijs
Vanaf €16,50
Aanbiedingsprijs
Vanaf €16,50
Normale prijs
Smooth Operator
Verkoper:
Fancy Beans

Smooth Operator

Normale prijs
Vanaf €15,50
Aanbiedingsprijs
Vanaf €15,50
Normale prijs
Colombian Flamingo (Uitverkocht)
Normale prijs
Vanaf €6,50
Aanbiedingsprijs
Vanaf €6,50
Normale prijs
€16,50