Voor en door Specialty Coffee liefhebbers!

Onze oprichter, Stefan Jacobs, heeft een passie voor kwaliteitskoffie, respect voor de koffieboer en liefde voor de planeet, en heeft deze samengebracht in één uniek merk genaamd: "Fancy Beans".

Na het succesvol verkopen van zijn bedrijf, De Digitale Boekhouders, in december 2022, begon Stefan een nieuwe reis. Hij reisde in januari 2023 naar Bali, waar hij diverse koffieplantages bezocht. Het was tijdens deze reis dat zijn liefde voor koffie, en vooral voor de oorsprong van de koffieboon, tot bloei kwam.

Stefan herinnert zich nog levendig de keer dat hij bij Blacklist Coffee Roasters in Canggu een espresso dronk, gemaakt van hele bijzondere koffiebonen uit Colombia die op een "natural process" manier waren verwerkt. Het was een smaakervaring zoals hij nog nooit eerder had gehad, met smaken van mango, sinaasappel en chocolade. Het was zo'n bijzondere ervaring dat hij het nu nog steeds liefkozend zijn 'Godshot' noemt. Dit was dus echt een “Fancy Bean”! Bedrijfsnaam: CHECK :-)

Geïnspireerd door deze ervaring richtte Stefan, Fancy Beans op, een koffiemerk dat zich richt op het leveren van koffiebonen van de hoogste kwaliteit, rechtstreeks afkomstig van de koffieboeren. Onze bonen zijn van de Specialty Klasse, met een cuppingscore van 80+ en worden vers gebrand tot het perfecte medium roast niveau. De natuurlijke zoetheid van onze koffiebonen maakt toevoegingen zoals suiker overbodig, dit is een bewijs van kwaliteit.

Bij Fancy Beans doen we meer dan alleen het leveren van voortreffelijke koffie. We nemen ook de verantwoordelijkheid voor onze planeet serieus. Onze verpakkingen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en we kiezen ervoor om met een postorderbedrijf te verzenden in plaats van eigen busjes te gebruiken. Dit helpt ons om CO2-uitstoot te reduceren en onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Wil je meer weten over Specialty Coffee? Lees dan ons blogartikel over Specialty Koffie

Dus, wanneer je een kopje Fancy Beans koffie drinkt, ben je niet alleen getuige van een unieke koffie ervaring, maar draag je ook bij aan een eerlijkere koffie industrie.

Voor de beste koffiebeleving raden we aan om onze Specialty koffiebonen te gebruiken in combinatie met de Dr. Coffee koffiemachines

Ben je benieuwd naar al onze koffiemachines en wil je graag weten welke het beste bij jouw kantoor past? Bezoek dan onze pagina: Koffiemachine met Koffiebonen

Contactgegevens Fancy Beans

Contactgegevens:

Fancy Beans
Josink Esweg 8
7545 PN Enschede
Email: info@fancybeans.nl
Telefoon: 053 - 234 0413
Bekijk onze producten

Kwaliteitskoffie.

El Patrón
Verkoper:
Fancy Beans

El Patrón

Normale prijs
Vanaf €16,50
Aanbiedingsprijs
Vanaf €16,50
Normale prijs
Smooth Operator
Verkoper:
Fancy Beans

Smooth Operator

Normale prijs
Vanaf €15,50
Aanbiedingsprijs
Vanaf €15,50
Normale prijs
Colombian Flamingo (Uitverkocht)
Normale prijs
Vanaf €6,50
Aanbiedingsprijs
Vanaf €6,50
Normale prijs
€16,50