Bonenkoffie voor op Kantoor: Ontdek onze Koffiemachines!

Bonenkoffie voor op Kantoor: Ontdek onze Koffiemachines!
Koffiemachine met Verse Bonen voor op Kantoor | Dr. Coffee Office-series

Onze Dr. Coffee Office-series: ideaal voor de ultieme koffie ervaring op kantoor!

Bij Fancy Beans begrijpen we dat koffie meer is dan alleen een drankje; het is een ervaring en deze ervaring willen we ook graag delen op kantoren. Daarom zijn we trots om onze nieuwste serie koffiemachines te introduceren, speciaal ontworpen om aan de behoeften van kantoren te voldoen: gemakkelijk en snel lekkere koffie zonder al te veel gedoe. Maak kennis met onze Dr. Coffee Office-series.

Veelzijdigheid in Elke Kop

Met de Dr. Coffee Office koffiemachines kun je genieten van een breed scala aan koffievarianten, perfect afgestemd op de koffiebonen welke jullie het lekkerst vinden. Of je nu zin hebt in een espresso, lungo, americano, long black, cappuccino, latte macchiato, of zelfs heet water voor de theeliefhebbers, onze machines hebben het allemaal. En als je de koffie anders wilt? Geen probleem! Stefan komt persoonlijk langs om de machine helemaal naar de wens van jouw kantoor af te stemmen. Geniet van koffie die net zo lekker smaakt als in een koffieshop, maar dan gewoon op kantoor. Zo zorgen we ervoor dat elke kop koffie precies is zoals jij hem het liefst hebt.

Stefan met Koffiemachine met verse koffiebonen

Unieke Kenmerken van Onze Machines

Een belangrijk kenmerk van onze machines is de royale capaciteit van de portafilter. Met een capaciteit van 15 gram overtreft het de standaard 9 gram van de meeste andere machines. Deze extra capaciteit zorgt voor een superieure koffie-waterverhouding, wat resulteert in een rijke en volle smaakervaring.

Bovendien zijn onze koffiemachines uitgerust met een voorinfusiefunctie, ook wel de bloomingfase genoemd. Dit proces laat het water eerst in contact komen met de gemalen koffie voordat het onder hoge druk door de portafilter wordt geperst. Deze techniek maximaliseert de extractie van aroma's en smaken, en zorgt zo voor een uitzonderlijk smaakvolle koffie. Je kunt de hoeveelheid koffie in grammen perfect afstellen op de hoeveelheid koffie in milliliters, zodat je bijvoorbeeld voor onze House Blend: Smooth Operator & voor onze Premium Blend: El Patrón de beste afstelling op maat kunt maken. Wij hebben deze standaard afgesteld op 12 gram koffiebonen en 95ml koffie, deze verhouding is 1 op 8 zoals wij hem het lekkerst vinden, uiteraard kan Stefan deze bij jou op kantoor geheel op maat afstellen naar wens.

 

Dr. Coffee Office 9: Compact en veelzijdig

 • Geschikt voor kantoren met 1 tot 5fte
 • Voor maar €1.250,- incl. plaatsing & advies

De Office 9 is een prachtige machine die zowel thuis als op kantoor past. Met een capaciteit van 30 kopjes per dag en een gebruiksvriendelijk touchscreen, biedt het de perfecte balans tussen smaak en gemak.

Klik hier voor meer informatie en technische details.

Koffiemachine met bonen Office 10

Dr. Coffee Office 10: Premium kwaliteit voor kleine kantoren

 • Geschikt voor kantoren met 5 tot 10fte
 • Voor maar €1.500,- incl. plaatsing & advies
 • Ffinancial lease al vanaf €30,- per maand

De Office 10 tilt je koffiebeleving naar een hoger niveau. Met een capaciteit van 50 kopjes per dag en een dubbele uitloop, is het de ideale keuze voor kleine kantoren.

Klik hier voor meer informatie en technische details.

Koffiemachine met bonen Office 11

Dr. Coffee Office 11: De kunst en wetenschap van koffiezetten

 • Geschikt voor kantoren met 5 tot 35fte
 • Voor maar €2.000,- incl. plaatsing & advies
 • Financial lease al vanaf €40,- per maand

De Office 11 is een meesterwerk, ontworpen voor middelgrote kantoren. Met een capaciteit van 100 kopjes per dag en een vaste wateraansluiting, biedt het een ongeëvenaarde koffie-ervaring.

Klik hier voor meer informatie en technische details.

Koffiemachine met bonen Office 100h

Dr. Coffee Office 100H: Voor de echte koffieliefhebbers

 • Geschikt voor kantoren met 20 tot 70fte
 • Voor maar €3.850,- incl. plaatsing & advies
 • Financial lease al vanaf €83,- per maand

De Office 100H is een grote maar tevens elegante koffiemachine, ideaal voor de wat grote kantoren. Met een capaciteit van 200 kopjes per dag en een geavanceerd reinigingsprogramma, is het een machine die serieuze capaciteiten aan kan.

Klik hier voor meer informatie en technische details.

Stefan met bonen Koffiemachine

Stefan Jacobs: Jouw Persoonlijke Koffie-expert

Ik, Stefan Jacobs, kom persoonlijk de koffiemachine op locatie afleveren en op maat instellen naar jouw wens. We rekenen deze uren momenteel niet door, omdat we het belangrijk vinden dat er meer kwaliteitskoffie op kantoor komt.

We merken dat 90% van de bedrijven waar we nu komen geen goede koffiemachine heeft of geen goede koffiebonen drinkt. Dit komt doorgaans door onwetendheid en ik ben gemotiveerd om de ondernemers hierbij te helpen.

Koffiemachine Dr. Coffee Office 11
Gepubliceerd op  Ge-update op