Gratis proefplaatsing

Probeer 1 week gratis!

Wil jij kennismaken met echte espresso kwaliteitskoffie op kantoor? 

Dan hebben wij een leuke aanbieding voor jou: een geheel vrijblijvende proefplaatsing van onze koffiemachine inclusief GRATIS verse Specialty koffiebonen! Je zit dus nergens aan vast en alles is geheel vrijblijvend.

Waarom doen jullie dit?

In de zakelijke markt merken we dat veel koffieleveranciers geen hoge kwaliteit, namelijk Specialty koffie, aanbieden. Daarnaast hanteren velen een werkwijze van verplichte koffieafname bij hun koffiemachines, vaak met langlopende contracten en minimale afnamevereisten.

Wij doen dit graag anders en streven naar een bewustere koffiecultuur in Nederland. Wij bieden duurzame Direct Trade Specialty koffiebonen aan, wat garandeert dat de koffieboer een eerlijke prijs krijgt en dat de koffie altijd van hoge kwaliteit is. Ons flexibele maandabonnement voor deze koffiebonen geeft bedrijven de vrijheid om zelf te kiezen, zonder langlopende verplichtingen. Zo willen we bijdragen aan ethisch verantwoord zakendoen en de waardering voor kwaliteitskoffie vergroten. Bij ons staan kwaliteit en keuzevrijheid centraal.

Hoe werkt het?

Heb je een bedrijf met meer dan twee medewerkers en is jouw bedrijf gevestigd in Enschede of binnen een straal van 30km? Dan kom je in aanmerking voor de gratis proefplaatsing. Stefan komt graag persoonlijk langs om jouw bedrijf kennis te laten maken met Specialty Koffie op kantoor, iets waarin wij als Fancy Beans vrij uniek zijn in de markt. Je mag de koffiemachine met koffie 1 week op proef houden om jouw personeel en klanten het verschil te laten proeven. Wanneer je tevreden bent komt Stefan de machine geheel op maat voor jouw kantoor (met uiteraard de input van jouw personeel) afstellen.


Gratis proefplaatsing
Vul onderstaand formulier in om een reservering te plaatsen voor de gratis proefplaatsing met één van onze Fancy Beans koffiemachines inclusief koffiebonen en bijbehorende kopjes. Stefan zal vervolgens contact met jou opnemen voor het maken van een afspraak.