Proefplaatsing Koffiemachine

Proefplaatsing Koffiemachine

Ondernemers opgelet!

Wil je kennismaken met Specialty koffie en het verschil in smaak ervaren? Dan hebben we een leuke aanbieding voor jou: een geheel vrijblijvende proefplaatsing van onze koffiemachine inclusief 1kg verse Specialty koffiebonen voor een periode van 1 week. Je zit nergens aan vast en alles is geheel vrijblijvend.

Specialty Koffie

Hoe werkt het?

Heb je een bedrijf met meer dan twee medewerkers en is jouw bedrijf gevestigd in Enschede of binnen een straal van 30km? Dan kom je in aanmerking voor de gratis proefplaatsing. Ik kom graag persoonlijk langs om jouw bedrijf kennis te laten maken met Specialty Koffie op kantoor, iets waarin wij als Fancy Beans vrij uniek zijn in de markt. Je mag de koffiemachine met koffie 1 week op proef houden om jouw personeel en klanten het verschil te laten proeven. Wanneer je tevreden bent leveren wij een machine op korte termijn en kom ik zelf de machine geheel op maat voor jouw kantoor (met uiteraard de input van jouw personeel) afstellen.

Fancy Beans Koffiemachine Specialty Koffie

Waarom doen jullie dit?

We hebben gezien dat veel bedrijven in de B2B koffiemarkt vastzitten aan verplichte koffie afname contracten van 3 tot 5jaar met zelfs met een minimale volume afname verplichting. Dat voelt voor ons echt niet goed. Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en willen dat jij dat ook doet, zonder verdere verplichtingen.

Duurzaamheid?

We kopen onze ongebrande koffiebonen Direct Trade in, voornamelijk bij partijen zoals This Side Up. Zij staan, net als wij, voor transparantie en eerlijke prijzen voor boeren. Zo zorgen we ervoor dat elke kop koffie niet alleen heerlijk smaakt, maar ook een positieve impact heeft.

Koffiebonenmachine

Klinkt dat als muziek in de oren?

Wij houden van muziek dus ik kom graag met jou en jouw bedrijf in contact. Vul het formulier op deze pagina in en Stefan belt jou voor het maken van een afspraak.

Gepubliceerd op  Ge-update op