Duurzaamheid, Passie en Kwaliteit: De Unieke Koffiereis van Fancy Beans

Duurzaamheid, Passie en Kwaliteit: De Unieke Koffiereis van Fancy Beans

Bij Fancy Beans gaat het niet alleen om de heerlijke smaak van onze koffies, het is een verhaal van passie, duurzaamheid en een voortdurend streven naar uitmuntendheid. We zijn trots op wat we doen en we willen je graag uitnodigen om deel uit te maken van onze unieke koffiereis.

Vanaf het moment dat we zijn gestart, heeft Stefan Jacobs, de drijfveer achter het bedrijf, een duidelijke visie: het leveren van topkwaliteit koffiebonen op een manier die zowel ethisch verantwoord als duurzaam is. Onze "Direct Trade" benadering zorgt ervoor dat we rechtstreeks zaken doen met boeren, wat niet alleen zorgt voor een eerlijke prijs voor hun harde werk, maar ook helpt bij het opbouwen van sterke, langdurige relaties. We werken onder andere samen met This Side Up uit Amsterdam om onze visie waar te maken en te zorgen voor een rechtvaardige en duurzame koffie-industrie.

 Drijfveer Stefan Jacobs kwaliteit analyseKoffiescout Stefan Jacobs koffiebonen

Bij Fancy Beans geloven we dat elke kleine stap telt.


Daarom zijn onze biobased kraft koffiezakken ontworpen met zowel duurzaamheid als kwaliteit in gedachten. Ze beschermen jouw koffie tegen licht, vocht en zuurstof, en helpen om de rijke aroma's binnen te houden. De zakken zijn aluminiumvrij, en hebben een prachtige diepzwarte kleur, wat ze niet alleen functioneel, maar ook stijlvol maakt.

Onze etiketten zijn gemaakt van PaperWise, een milieuvriendelijk materiaal dat volledig is gemaakt van 100% landbouwafval. Hierdoor hoeven er geen bomen te worden gekapt voor de productie. Deze etiketten zijn voedselveilig, volledig biologisch afbreekbaar en hebben een natuurlijke, ongebleekte uitstraling, waardoor ze perfect passen bij onze visie op duurzaamheid.

Gepubliceerd op  Ge-update op