Financial Lease voor jouw Koffiemachine

Financial Lease voor jouw Koffiemachine

Wat is Financial Lease?

Financial lease is een financieringsvorm waarbij de leasemaatschappij, de koffiemachine aankoopt en deze aan de klant verhuurt voor een vaste termijn. Gedurende deze periode betaalt de klant maandelijkse termijnen, en aan het einde van de leaseperiode wordt de machine geheel eigendom van de klant.

Waarom Ondernemers voor Financial Lease Kiezen?

  1. Eigendom: De machine wordt uw eigendom aan het einde van de leaseperiode.
  2. Flexibiliteit: Kies een termijn die bij uw bedrijf past, bijvoorbeeld 60 maanden, wat tevens de boekhoudkundige afschrijvingsperiode is.
  3. Investeringsaftrek: Als u in één vol jaar meer dan €2.601 investeert, komt u in aanmerking voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) in Nederland. Voor het jaar 2023 moet het bedrag tussen €2.601 en €353.973 liggen.
Koffiemachine met verse koffiebonen

Financial Lease voor jouw Koffiemachine

Het runnen van een bedrijf gaat gepaard met financiële uitdagingen, en een onverwacht liquiditeitsdipje kan iedere ondernemer overkomen. In zo'n situatie biedt financial lease een gezonde en verstandige financieringsoplossing.

Door te kiezen voor financial lease op onze koffiemachines, dient de machine zelf als borgstelling. Hierdoor kan jij als ondernemer jouw liquiditeit behouden en investeren in de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Heb je interesse in deze mogelijkheid of wil je gewoon wat meer informatie? Stefan staat voor je klaar. Hij begeleidt je geheel kosteloos bij de financial lease aanvraag en zorgt met zijn financiële expertise voor een soepel en efficiënt proces.

Of je nu een klein team hebt of een groot kantoor, onze koffiemachines zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Wij zien financial lease als een extra service om je te ondersteunen in jouw ondernemerschap.

Office 100H koffiemachine

 

Ons aanbod:

  • Dr. Coffee Office 11: Geschikt voor kantoren met 5 tot 35 fte. Verkoopprijs: €2.000,- excl. btw. Financial lease: vanaf €40,- per maand.
  • Dr. Coffee 100H: Geschikt voor kantoren met 20 tot 70 fte. Verkoopprijs: €3.850,- excl. btw. Financial lease: vanaf €83,- per maand
  • Beide machines worden in de maanden augustus en september geheel kosteloos geplaatst en op maat afgesteld.

 

Voor meer informatie of om een aanvraag te starten, kan je Stefan bereiken via de mail op info@fancybeans.nl of telefonisch: 06-27423905

Stefan met bonenkoffiemachine
Gepubliceerd op  Ge-update op