Fancy Beans is een Social Enterprise

Fancy Beans is een Social Enterprise

Ontdek de lekkerste koffiebonen bij Fancy Beans, uw partner in duurzame en ethische koffiebeleving. Als trotse lid van Social Enterprise Nederland, verbinden wij ons met een netwerk dat zich richt op innovatieve en ethische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Met een 'Impact First'-benadering, streven wij naar duurzaamheid in alles wat we doen.

Onze missie: de koffie industrie in Nederland transformeren. Wij bieden Specialty Koffie via Direct Trade, zodat de koffieboeren eerlijke prijzen ontvangen. Fancy Beans zet zich in voor een minimale ecologische voetafdruk met onze biobased Kraft koffiezakken en Paper Wise etiketten, terwijl we samenwerken met postorderbedrijven voor milieuvriendelijke distributie.

Wij delen de trots met andere sociale ondernemingen zoals Herenboeren, Sheltersuit, Tony Chocolonely en Ben & Jerry's en blijven ons inzetten voor een ethischere koffiehandel.

Specialty Koffie Enschede

Met de focus op duurzaamheid levert Fancy Beans koffie zakelijk en aan consumenten. Onze rechtstreekse handelsmethode waarborgt dat koffieboeren een eerlijke prijs krijgen voor hun waardevolle beste koffiebonen, en ondersteunt zo een ethischere koffieindustrie.

Bij elke boon die Fancy Beans selecteert, staat duurzaamheid en ethiek centraal. We streven naar een transformatie van de koffieindustrie door directe handel, eerlijke prijzen voor boeren en een minimale impact op de planeet. Ons team, onder leiding van oprichter Stefan Jacobs, selecteert elke boon zorgvuldig voor de hoogste kwaliteit en smaak. Door onze directe relaties met koffieboeren garanderen we transparantie en eerlijke handel. Fancy Beans gaat verder dan het leveren van superieure koffie; we zijn een beweging richting een bewustere en duurzamere koffiecultuur.

Verrijk uw koffie op werk ervaring met de voortreffelijke smaak van onze Specialty Koffie. Bij Fancy Beans, gevestigd in Enschede, smaakt elke slok naar vooruitgang en verantwoordelijkheid.

Fancy Beans Social Enterprise

Gepubliceerd op  Ge-update op