Fancy Beans bestaat 1 jaar

Stefan in de koffiebranderij van Fancy Beans uit Enschede

Fancy Beans bestaat 1 jaar!

Nu al? Wat gaat de tijd toch snel, het afgelopen jaar is echt voorbijgevlogen.

Terugblik op het afgelopen jaar

Vaak vergeet ik om terug te kijken naar het verleden en het afgelopen jaar te evalueren. Vandaag doe ik dat wel en ik merk aan mezelf dat ik eigenlijk best wel trots ben op wat er allemaal al bereikt is in die korte tijd. Er zijn echt prachtige stappen gezet, Fancy Beans groeit en bloeit!

Fancy Beans maakt steeds meer positieve impact in de koffiecultuur in Twente.

Van het selecteren van de lekkerste koffiebonen tot het uitbreiden van onze klantenkring, elke stap heeft bijgedragen aan het huidige succes. Ik heb samengewerkt met geweldige partners, leuke events gedraaid, de media bereikt, nieuwe producten geïntroduceerd en mijn passie voor Specialty Coffee gedeeld met zoveel mensen. Vorige maand heb ik zelfs nog een Crowdfunding succesvol afgerond. Ik dacht dat doen we wel even haha… maar wat een werk was dat zeg. Gelukkig doe ik alles met passie en geeft het mij allemaal positieve energie en dat is juist waar je als ondernemer een extra boost krijgt om die stap voorwaarts te zetten.

Deze reis was niet mogelijk geweest zonder jullie support. Jullie enthousiasme, feedback en loyaliteit hebben mij geholpen te groeien en te verbeteren. Ik ben dankbaar voor elk moment dat jullie hebben bijgedragen aan het succes van Fancy Beans met in het bijzonder de Crowdfunding.

What’s next?

De voortgang is niet te missen, ik zie een groeiend aantal mensen dat de weg naar onze koffie heeft gevonden en de waardering voor kwaliteit en duurzaamheid deelt. Dit geeft mij de juiste motivatie om door te gaan en de koffiecultuur naar een hoger niveau te tillen.

Eind juli gaan we echt een gigantische stap maken, wat dit is kan ik nu nog niet zeggen maar tegen die tijd ga ik dat zeker met jullie delen 😉

Bedankt voor alles en laten we samen blijven genieten van heerlijke Specialty Coffee!

Cheers to good Coffee,

Stefan

Stefan op een koffie event van Fancy Beans
Gepubliceerd op  Ge-update op