Specialty Coffee
Specialty Coffee
Fancy Beans Koffie Enschede
Fancy Beans Koffie Enschede
Fancy Beans Speciaty Koffie Enschede
Fancy Beans Speciaty Koffie Enschede
Specialty Koffie Dark Desire
Specialty Koffie Dark Desire
Koffiebranderij Enschede inpakken koffiebonen
Koffiebranderij Enschede inpakken koffiebonen
Koffiebrander Enschede
Koffiebrander Enschede
Specialty Koffie Dark Desire
Specialty Koffie Dark Desire
Fancy Beans Koffie Enschede
Fancy Beans Koffie Enschede
Fancy beans

De authentieke smaak van onze lokale koffiebranderij

Koffie apparaten Koffie apparaten
Fancy Beans
Welkom in onze lokale koffiebranderij, waar de koffiebonen van Fancy Beans niet alleen een drankje vertegenwoordigen, maar een verhaal van passie, vakmanschap en smaken. Bij Fancy Beans wordt elke stap in het proces met uiterste zorg en aandacht uitgevoerd. Onze aandacht voor kwaliteit begint al bij de selectie van de koffiebonen. We doorlopen eenzorgvuldig proces waarbij alleen de meest verfijnde bonen van over de helewereld worden gekozen. Deze bonen worden niet alleen geselecteerd op basis van hun smaakprofiel, maar ook op hun unieke aroma's en herkomst. We geloven dat elke boon een verhaal vertelt, en we streven ernaar om die verhalen tot leven te brengen in elke kop koffie die we serveren.
koffiezet_apparaat_kopen
lokale koffiebranderij.jpg__PID:1e207e51-90cb-4f5e-84be-339248f3cf48
Fancy Beans Specialty Coffee koffiebranderij Enschede

Onze lokale koffiebranderij en eerlijke handel

Bij Fancy Beans geloven we in eerlijke handel en het opbouwen van sterke relaties met onze koffieboeren. Als lokale koffiebranderij streven we naar openheid en directe betrokkenheid in de koffie industrie. Daarom hebben we ervoor gekozen om Direct Trade te omarmen als ons handelsmodel. Door rechtstreeks te praten met de boeren achter onze koffie, kunnen we niet alleen eerlijke prijzen garanderen voor hun harde werk, maar ook een diepgaand begrip ontwikkelen van hun vakmanschap en de problemen waarmee ze te maken krijgen.

Ambachtelijk meesterschap

In onze lokale koffiebranderij staat oprichter Stefan aan het roer van ons brandproces. Met zijn kennis en passie voor perfectie, leidt hij ons team van specialisten naar experts in koffie-excellentie. Elk aspect van het brandproces wordt zorgvuldig overwogen en uitgevoerd onder zijn leiding, van het selecteren van de juiste bonen tot het fijn afstemmen van de brandtijd en temperatuur. Het resultaat is een reeks koffiebonen die niet alleen bekend staan om hun unieke smaken en aroma's, maar ook om hun gelijkmatigheid en kwaliteit, gewaardeerd door kenners over de hele wereld.
Fancy Beans

Een toewijding aan duurzaamheid

Duurzaamheid is een kernwaarde bij onze lokalekoffiebranderij. Onze trots ligt in onze biobased kraft koffiezakken en PaperWise etiketten. Deze duurzame verpakkingsmaterialen zijn niet alleenfunctioneel, maar ook milieuvriendelijk. Ze beschermen onze kostbare bonentegen invloeden van buitenaf, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan eenschonere, groenere planeet.Naast onze milieuvriendelijke verpakkingsmaterialenstreven we naar een minimale milieu-impact in al onze activiteiten. Door samente werken met postorderbedrijven, optimaliseren we onze distributiekanalen enverminderen we onze ecologische voetafdruk.
image001.png__PID:fbbdeabb-650b-47b7-9079-01ff75468d31
lokale koffiebranderij.jpg__PID:1e207e51-90cb-4f5e-84be-339248f3cf48

Specialty Koffie voor kantoor

Ben je het zat om op kantoor te moeten kiezen tussen slappe filterkoffie en smakeloze oploskoffie? Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 40% van de medewerkers niet tevreden is over de kwaliteit van de koffie op kantoor. We realiseren ons dat goede koffie belangrijk is voor een productieve werkomgeving. Daarom bieden wij als een van de weinige in Nederland betaalbare Specialty Koffie voor op kantoor aan, koffie van de hoogst haalbare kwaliteit in de markt. Onze koffiebonen worden zorgvuldig geselecteerd en gebrand in onze lokale koffiebranderij, waardoor we een breed assortiment aan smaken en aroma's kunnen aanbieden waarmee zelfs de meest veeleisende koffieliefhebbers tevreden zullen zijn. Maar daar stopt het niet. We begrijpen dat de juiste koffiemachine net zo belangrijk is als de koffie zelf. Daarom hebben we gekozen voor samenwerking met Dr. Coffee, een toonaangevend merk in koffiemachines, om een unieke koffie-ervaring te bieden die perfect aansluit bij onze hoogwaardige koffiebonen.

Profiteer van onze gratis proefplaatsing

We vinden het belangrijk dat je gemakkelijk kennis kunt maken met onze producten. Daarom bieden we een gratis proefplaatsing aan voor onze koffiemachines op kantoor. Op deze manier kun je zelf ervaren hoe onze koffie en koffiemachines de sfeer op de werkvloer kunnen verbeteren, zonder dat je ergens aan vastzit. En het beste van alles? We bieden deze service zonder vervelende "After Sales" of onaangename verrassingen achteraf. Bij Fancy Beans staat jouw koffiebeleving voorop, van de eerste slok tot de laatste. Als je geïnteresseerd bent in onze koffie en onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een vrijblijvende proefplaatsing aan te vragen.