Maandelijks Koffie Abonnement

Maandelijks Koffie Abonnement

Vanaf heden kan je bij ons een maandelijks koffie abonnement afnemen. Speciaal voor de echte koffieliefhebbers. 

Dit is alles wat je moet weten:

  1. Specialty Koffie Speciaal voor Jou: Bij Fancy Beans krijg je alleen het beste van het beste. We bieden Specialty koffie aan met een cuppingsrate van 80+ (op een schaal van 0-100). Dit betekent dat je altijd geniet van de hoogste kwaliteit, hierin zijn wij vrij uniek op de zakelijke markt. En het mooiste? Hoewel we ons richten op de zakelijke markt, zijn alle koffieliefhebbers welkom je kan al een abonnement afnemen vanaf 1kg koffie!
  2. Unieke Blends om van te Genieten: Ontdek onze drie heerlijke blends: de 'Smooth Operator', de 'El Patrón' en de 'Dark Desire'. Elke blend heeft zijn eigen unieke smaak.
  3. Flexibiliteit op Jouw Voorwaarden: Bij Fancy Beans zit je niet vast aan lange vervelende contracten. Je kunt jouw abonnement elke maand opzeggen of pauzeren. Handig als je even genoeg koffie in huis hebt of als je op vakantie gaat.
  4. Beloningen voor Jouw Loyaliteit: Als trouwe klant verdien je het beste. Daarom krijg je bij afname van een maandelijks abonnement €1,50 korting per kilo koffie. Gebruik hiervoor kortingscode: "loyaltymember" in de checkout.
  5. Altijd Vers en Stijlvol Verpakt: Je koffie wordt geleverd in chique, afsluitbare verpakkingen. Perfect om de versheid te garanderen.
  6. Een Speciaal Cadeau voor Jou: Meld je als een van de eerste tien aan en ontvang een gratis Fancy Beans Tight Vac t.w.v. €18,95. Bekijk het hier.
  7. Gegarandeerde Kwaliteit: Onze verpakkingen zijn speciaal ontworpen om jouw koffie vers te houden, dankzij onze zuurstoffilter.
  8. Jouw Abonnement, Jouw Keuze: Bepaal zelf welke koffie je wilt en hoeveel je nodig hebt. Het is eenvoudig en flexibel.
  9. Samen Werken aan een Duurzame Toekomst: Wij werken met Direct Trade Koffiebonen waarbij de boer een eerlijke prijs krijgt voor zijn koffie. Daarnaast hebben wij geautomatiseerde processen zodat wij onnodige co2 uitstoot tegengaan, zoals elke 2-4 weken langskomen met een bestelbus. Daarnaast waarderen wij elke vorm van feedback want dit helpt ons om nog beter en duurzamer te werken.
  10. Vertrouwd door Velen: In slechts drie maanden tijd hebben we van 60 bestellingen 28 positieve reviews ontvangen. Een teken dat je bij ons in goede handen bent.
Koffie abonnement
Koffie abonnement Fancy Beans
Gepubliceerd op  Ge-update op