Fancy Beans ontvangt met trots het WebwinkelKeur-keurmerk!

Fancy Beans ontvangt met trots het WebwinkelKeur-keurmerk!

WebwinkelKeur-keurmerk bij Fancy Beans

We hebben fantastisch nieuws! Fancy Beans heeft nu het WebwinkelKeur-keurmerk ontvangen. Dit is een belangrijke mijlpaal die onze voortdurende inzet voor uitmuntendheid in zowel onze koffie als onze service onderstreept.

Wat betekent dit voor jou?

Het WebwinkelKeur-keurmerk is een symbool van betrouwbaarheid en veiligheid. Dit betekent dat je met volledig vertrouwen bij ons kunt winkelen, wetende dat we voldoen aan de strenge normen van WebwinkelKeur. Dit keurmerk bevestigt onze toewijding aan eerlijke handel, klanttevredenheid en transparantie.

De meerwaarde van het WebwinkelKeur-keurmerk.

WebwinkelKeur is het grootste keurmerk van Nederland dat meer biedt dan alleen een logo. Het is een community die zich inzet voor transparantie en veiligheid in de e-commerce. Door dit keurmerk te dragen, laten we zien dat we een betrouwbare en veilige webwinkel zijn. Het keurmerk biedt jou als klant juridische zekerheid. Daarnaast biedt het een onafhankelijk geschillencommissie, wat betekent dat als er ooit een probleem is, je kunt rekenen op een eerlijke en onpartijdige oplossing.

Bij onze webwinkel met het Webwinkel Keurmerk heb je de zekerheid dat:

  • Adresgegevens gecontroleerd zijn;
  • Contactinformatie als e-mail, KvK en adres goed vindbaar zijn;
  • Je zonder problemen gebruik kunt maken van je 14 dagen bedenktijd;
  • Je jouw geld binnen 14 dagen na retour terug hebt;
  • Prijzen duidelijk vermeld staan;
  • Je echte reviews over de webshop kunt delen en bekijken.
  • De webshop heeft ingestemd met de WebwinkelKeur gedragscode.

Meer dan alleen een keurmerk

WebwinkelKeur is meer dan alleen een keurmerk. Het biedt ook een uitgebreid reviewsysteem, waarmee we jouw feedback kunnen verzamelen en gebruiken om onze producten en diensten te verbeteren. Jouw mening is belangrijk voor ons, en dit systeem stelt ons in staat om rechtstreeks van jou te horen. Klik op onderstaande banner om naar ons keurmerk te bekijken.

Webwinkelkeurmerk Fancy Beans Enschede

Onze belofte aan jou

Met dit keurmerk beloven we jou niet alleen kwaliteitskoffie, maar ook een kwaliteitsservice. We zijn toegewijd aan het leveren van een naadloze winkelervaring, van het moment dat je onze website bezoekt tot het moment dat je geniet van je kopje Fancy Beans-koffie.

Herkenning WebwinkelKeur

Controleer altijd of een webwinkel ook echt is aangesloten bij WebwinkelKeur. Elk lid heeft een keurmerk dat na het klikken op het logo verwijst naar de pagina met adresgegevens op WebwinkelKeur, controleer deze gegevens goed. Controleer ook altijd zelf naast de echtheid van het keurmerk op recente klantervaringen en betrouwbaarheid.

Fancy Beans Webwinkelkeurmerk
Gepubliceerd op  Ge-update op