Fancy Beans koffie nu verkrijgbaar bij Mezze Delicatessen

Fancy Beans koffie nu verkrijgbaar bij Mezze Delicatessen

Ik kreeg al vaker de vraag of we naast onze webshop ook de mogelijkheid bieden om onze koffies ergens fysiek in Enschede te kopen. Nou, vanaf vandaag kan ik volmondig JA zeggen, want alle koffieliefhebbers in de omgeving van Enschede kunnen hun koffie scoren bij ons nieuwe verkooppunt: Mezze Delicatessen te vinden in het winkelcentrum Op de Brouwerij in de wijk Roombeek.

 

Eigenaren Mezze Roombeek Enschede

Een paradijs voor fijnproevers

Mezze staat inmiddels in de wijde omtrek van Enschede bekend om hun uitgebreide en verfijnde assortiment aan delicatessen en een prachtig aangeklede winkel. Ik ben zelf al geruime tijd fan van hun kwalitatieve producten, met name de vers gebrande noten (macadamia mix), de heerlijke gemarineerde olijven en de zelfgemaakte limoncello (tip voor een relatiegeschenk). De combinatie van ambacht en passie voor hoogwaardige producten maakt dat wij met onze Specialty Coffee een perfecte match zijn.

gemarineerde olijven Mezze

Koffie van topkwaliteit, nu dichterbij dan ooit

Wil je graag verzendkosten besparen en ben je in de buurt van de wijk Roombeek in de Gemeente Enschede? Dan is Mezze Delicatessen de ideale plek om jouw vers gebrande koffiebonen van Fancy Beans te scoren. Wij leveren enkel en alleen unieke Specialty Coffees met een gemiddelde cuppingsscore van 85, gekeurd door een Q-Grader van de Specialty Coffee Association. Dit staat garant voor bewezen kwaliteit.

Of je nu op zoek bent naar een speciaal cadeau voor een fijnproever, jezelf wilt trakteren op heerlijke delicatessen of gewoon je voorraad koffiebonen wilt aanvullen, Mezze Delicatessen is dus de plek waar je moet zijn.

Gepubliceerd op  Ge-update op